Тестове:

Това е тест за професионални интереси. Отговори на въпросите и ще разбереш в кои кариерни области ще се чувстваш най-добре.

Искам този тест!

Хоби или професия? Това понякога е най-важният въпрос. Ако вече си попълнил/а теста за професионални интереси, този въпросник ще ти покаже дали те съвпадат с твоето хоби.

Искам този тест!

Доходи, престиж, иновации – кое е най-важното за теб? Ще го постигнеш ли чрез специалността, която ще избереш да следваш? Провери тук.

Искам този тест!

Чувстваш ли се уверен/а в избора си? Този кратък въпросник ще ти покаже твоята увереност в това да следваш различни специалности.

Искам този тест!

Стратегии при учене, концентрация, умения за планиране, мотивация – оцени ги чрез този тест и ще разбереш кои са силните ти страни и върху какво трябва да се постараеш повече.

Искам този тест!

Решенията не са само правилни или грешни. Те могат да бъдат трудни или лесни. Информираност, колебливост, автономност, следване на стереотипи – оцени тези свои качества, за да подобриш начина, по който вземаш решения.

Искам този тест!

Дългосрочно планиране, оптимизъм, ангажираност и амбиции – оцени в каква степен притежаваш тези личностни черти, за да разбереш повече за себе си за това, което те затруднява.

Искам този тест!

Отговори на тези няколко въпроса за професиите, които са най-желани за теб, и какво очакваш от тях.

Да, искам този тест!

Попълни всички тестове и си направи пълен профил.

Да, искам да си направя пълен профил!