Новини

Ново: Кариерно консултиране

20/04/2019 By

Точно така, имаме големи новини!

Вече предлагаме и кариерни консултации!

👮‍♀️👷‍♂️👩‍⚕️👨‍🏫👩‍💼👨‍🔧👩‍🎨👨‍⚖️

Попълнил си кариерен тест, но имаш нужда от допълнителна подкрепа? Трябва ти практическа помощ с кандидатстването, търсенето на работа, писането на  CV или мотивационно писмо? Имаш въпроси и искаш да ги обсъдиш с квалифициран консултант, който неотдавна също е бил студент?

Кариерният консултант на NEXTSTEP може да ти помогне! Пиши ни сега за среща в офиса ни в София. Ако предпочиташ, срещата може да стане и онлайн.

Какво да очакваш

Първата консултация е напълно безплатна. Ще проведем разговор по телефона в удобно за теб време, за да разберем каква точно е ситуацията ти и от какво имаш нужда. Консултантът ще ти каже по какъв начин може да ти помогне и ти ще прецениш дали искаш да се срещнете. Ако решиш да се пробваш, с консултанта заедно ще определите какво искаш да постигнеш с кариерното консултиране и колко срещи ще са необходими.

Срещите обикновено продължават между 45 и 60 минути и освен въпроси и отговори от двете страни, включват практически упражнения, а понякога и задачи за самостоятелна работа. Ако си ученик или кандидат-студент, можеш да се възползваш от пакетните ни предложения, които включват 3 консултации и кариерен тест за избор на гимназия или университетска специалност.

 

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

ЗАЯВИ КОНСУЛТАЦИЯ