Нашите партньори

Prometriks

Консултантската компания предлага решения в областта на управлението и човешките ресурси, включително тестове, 360-градусова обратна връзка и центрове за оценка и развитие. Инструментите им за оценяване на служители, екипи и организации, са научно-обосновани, базирани на водещи международни практики и адаптирани за България. Prometriks са единствената компания, която предлага адаптирано за страната оценяване, базирано на видеоигри (Game-Based Assessment).

Софийски форум за сигурност

Неправителствена организация, чиято основна цел е да създаде платформа за обсъждане на актуални въпроси на международната и националната сигурност, дипломацията и доброто управление. Негова цел е да привлече в дискусиите представители на държавната и местната администрация, на академичните среди, бизнеса и неправителствения сектор. Специално направление в дейността на форума е обучаването на млади лидери.

image description

Скайлайнс

Специализирана агенция за образование в чужбина. Програмите им обхващат езикови курсове, средно образование и висше образование в чужбина. Над 20 години помагат на българските ученици и студенти да се ориентират в полето на образованието зад граница. Целта им е да консултират клиентите си според индивидуалните им предпочитания, за да предложат най-правилния за тях път на развтие. Услугите им се базират на дългогодишен опит с различни типове образователни системи и представляват конкретно и експертно съдействие по всякакви въпроси, свързани с кандидатстване, прием и записване на университет.

Учебен център ТАРА

Образователна институция с повече от 15-годишна дейност в извънучилищната сфера. Ситуиран в центъра на София, той разполага с комфортна  база и висококвалифицирани преподаватели. Дейността им включва подготовка на кандидат-студенти, кандидат-гимназисти и професионална квалификация в сферата на хотелиерството, ресторантьорството, финансите, счетоводството и управлението на бизнеса. Подпомагат и ежедневната подготовка за училище чрез занималня (1. – 7.кл.), поддържащи нива по всички предмети и за всички класове, както и чуждоезиково обучение ( групово и индивидуално за широк спектър от езици).  Чрез разнообразни занимания по изкуства формират конкретни умения и естетически вкус у младите хора. Работят в екип с психолози и логопеди, както и с консултанти по кариерно развитие. Мотивират, вдъхновяват и подкрепят всеки, търсещ личностно изграждане и удовлетворяващ избор на училище, университет, работна среда. Успехите на техните курсистите носят и на тях удовлетворение, подтикват ги към креативност и търсене на нови предизвикателства.

Study Buddy

Study Buddy е независим образователен консултант, който помага на български кандидат-студенти да бъдат приети в бакалавърски и магистърски програми в най-добрите и престижни университети в Европа. Мотото ни е „Учи в Чужбина Безплатно“ защото вярваме, че всеки студент, независимо от какво семейство е, в днешно време има възможност да получи образование в чужбина. Основан е от бивш студент в Русия, Холандия и Швеция и сертифициран ICEF студентски консултант.