Future 2.0

5-7 клас

Future 2.0 е иновативна система за избор на гимназия, която ще ти помогне да опознаеш себе си, за да вземеш най-доброто решение. Тестовете са разработени от психолози и измерват всички фактори, от които зависи твоят избор. Това е единственият инструмент за образовтелно ориентиране, специално адаптиран за България, което означава, че можеш директно да сравниш резултатите си с тези на твоите връстници. Освен графики с резултатите си, ще получиш и подробен доклад с анализ на всеки резултат.

Future 2.0_cover image

Пълният профил на Future 2.0 включва шестте мини-теста, описани по-долу. Попълни го и разбери кои са твоите професионални интереси, какво е важно за теб и кои сфери смяташ за престижни. Опознай собствените си стратегии за учене и силните си страни. Определи какви са вариантите пред теб и какво мислиш за тях.

  • Цена: 30 лв.

Примерен доклад с резултати

Искам пълен профил!

Ти със сигурност знаеш какво обичаш да правиш в свободното си време. Но замислял/а ли си се кави дейности  ще са ти приятни в работата ти? Тук ще разбереш кой от шестте типа професии ще бъде най-подходящ за теб – реалистични, изследователски, артистични, социални, предприемачески или конвенционални.

Цена: 6 лв.

Искам този тест!

Ценностите ти са това, което е важно за теб. Понякога те могат да са ключът към правилния избор. Например ако смяташ, че разнообразието и креативността са важни, професия, която звучи интересна, но не е свързана с иновации, със сигурност няма да е за теб. Затова е добре да познаваш не само интересите, а и ценностите си. За всеки човек важните неща са различни – провери кои са твоите тук.

Цена: 6 лв.

Искам този тест!

Възрастните често говорят за престиж. А ти какво мислиш – колко важен е престижът за теб? Иска ли ти се околните да ценят това, което правиш? А кои професии смяташ за престижни? Този тест ще ти покаже! И ако вече си попълнил/а въпросника за интереси, можеш да сравниш дали те съвпадат с твоите вярвания за престижа на различните професии.

Цена: 6 лв.

Искам този тест!

Всеки човек си има собствена „система“, по която учи – води си бележки, визуализира, прави схеми. Или пък обратното – просто „сканира“ материала и разчита на това, което е запомнил. Но успеха в училище зависи и от много други неща – доколко умееш да се концентирираш, как се справяш с планирането, притесняваш ли се от изпитвания… Всички тези неща са важни в училище, но и за бъдещата ти кариера! Разбери повече за своята мотивация и стратегии за учене от този тест.

Цена: 6 лв.

Искам този тест!

Искаш ли да разбереш кои са силните ти страни? Увереност и оптимизъм, умение да планираш дългосрочно, зрялост, отвореност и гъвкавост, емоционален самоконтрол – всички тези черти ги притежаваш и ти в определена степен. Но има ли нещо, в което си особено добър/ра и те отличава от другите? Можеш да разбереш, като попълниш този въпросник.

Цена: 6 лв.

Искам този тест!

С този простичък въпросник искаме да те накараме да се замислиш за плановете си за бъдещето. Ще ти зададем по няколко въпроса за професиите, които са най-желани за теб, за да може сам/а да видиш какво всъщност мислиш и очакваш от тях.

Този тест е наличен само като бонус при попълване на пълен профил.

Искам този тест!

Избери

Поне 1/3 от живота ти всеки ден ще прекарваш на работа – нека тя те прави щастлив/а.

Реши

Опитвай различни неща – така ще се опознаеш и ще си сигурен/на в това, което най-много ти харесва.

Действай

Не се отказвай. Следвай мечтите си. Повярвай, че можеш да реализираш всичките си идеи.