NEXTSTEP е тази част от интернет, която съществува заради твоето кариерно и личностно развитие.

Създадохме го, защото искаме да можеш! Тук можеш…

 

…да опознаеш себе си

като попълниш тестове, създадени специално за ученици и кандидат-студенти. Ще научиш какви са професионалните ти интереси; кое е важно за теб; какво те мотивира и как учиш най-добре; кои са силните ти страни и по какво имаш да поработиш. Резултатите ще ти покажат къде се намираш спрямо връстниците си и ще ти помогнат да систематизираш цялата информация в главата си, за да направиш най-добрия избор и да стигнеш до най-великото Ти!

…да получиш отговор

на всичките си въпроси. Ще споделим личен опит и ще ти дадем информацията, която ти трябва за твоето решение. Предлагаме безплатна помощ от квалифициран кариерен консултант – можеш да зададеш въпроса си анонимно тук или пък да ни пишеш направо във Facebook.

…да се информираш

от нашите статии със съвети, хитринки и изобщо всичко интересно и полезно около кандидатстване, започване на университет и първа работа. Ние следим кариерните трендове и споделяме най-актуалното тук за теб. А, и винаги сме отворени към нови идеи, така че пиши ни за какво ти се чете!

 

NEXTSTEP е проект на Фондация “Хестия”. Нашата фондация подпомага децата и младите хора в България, работейки с тях и семействата им, както и със специалисти и институции, за да открием и развием потенциала на всяко дете. NEXTSTEP се роди като естествено продължение на работата ни, за да може всеки млад човек да израсне в един истински осъзнат и удовлетворен възрастен.