Кои сме ние

NEXTSTEP е проект на Фондация "Хестия".

Нашата мисия е да помогнем на децата и младежите в България да открият и развият талантите и потенциала си и да се превърнат в успешни професионалисти и щастливи хора. Изпълняваме ангажимента си, като им предоставяме професионално консултиране и достъп до валидирани инструменти за образователно и кариерно ориентиране. Същевременно работим с бизнеса, неправителствения сектор и образователните институции, за да създадем повече и по-добри възможности за развитието на младите хора.

Нашият екип

DAM_1274-crop-1000x1024

Деница Друмева

Управител на Фондация „Хестия“

Деница може би е най-добрият икономист сред психолозите и най-добрият психолог сред икономистите в България. Като изпълнителен директор на фондацията, тя има отговорности в тези две сфери, както и в още най-малко пет.

Мартина Тонева

Мартина Тонева

Кариерен консултант

Мартина може да ти даде съвет, свързан с твоето професионално развитие. Макар че е извървяла кариерния си път в дъждовен Лондон, нейните прогнози обикновено са слънчеви и вдъхнат мотивация дори на тези, които не са съвсем наясно в каква посока да поемат.

gh

Ина Пенкова

Експерт „Комуникации“

Ина също е по частта с оценките, само че не психометричните. Тя оценява добре написаните текстове и понякога дори успява сама да създаде такива. Освен че е на „ти“ с думите и писането, успява да въвлече най-различни партньори в нашата мисия.

IMG_8328-copy-683x1024

Ирена Петкова

Психолог

Ирена e нашият агент под прикритие сред учениците. Тя има опит като училищен психолог и често ни подсказва какво интересно и полезно бихме могли да направим, за да помогнем на младежите да се справят с предизвикателствата по пътя си и да реализират потенциала си.

Final Diana[44]

Диана Боянова

Психометрик

Диана е експерт по оценките, но не училищните, а психологическите. Като доктор по психология и опитен психометрик, обича да се занимава със статистика, но още повече й харесва да „превежда“ научните резултати на разбираем език, за да са полезни и интересни за всички.

Партньори