Кои сме ние

NEXTSTEP е проект на Фондация “Хестия”. Нашата фондация подпомага децата и младите хора в България, работейки с тях и семействата им, както и със специалисти и институции, за да открием и развием потенциала на всяко дете. NEXTSTEP се роди като естествено продължение на работата ни, за да може всеки млад човек да израсне в един истински осъзнат и удовлетворен възрастен. NEXTSTEP е тази част от интернет, която съществува заради твоето кариерно и личностно развитие. Създадохме го, защото искаме да можеш!

Тук можеш…

…да опознаеш себе си

като попълниш тестове, създадени специално за ученици и кандидат-студенти. Резултатите ще ти покажат къде се намираш спрямо връстниците си и ще ти помогнат да систематизираш информацията в главата си, за да направиш най-добрия избор и да стигнеш до най-великото Ти!

…да получиш отговор

на всичките си въпроси. Ще споделим личен опит и ще ти дадем информацията, която ти трябва за твоето решение. Предлагаме и консултации от квалифициран кариерен консултант – разгледай пакетите тук. Ако пък имаш конкретен въпрос, пиши ни и консултантът ни ще ти отговори безплатно!

…да се информираш

от нашите статии със съвети, хитринки и изобщо всичко интересно и полезно около кандидатстване, започване на университет и първа работа. Ние следим кариерните трендове и споделяме най-актуалното тук за теб. А, и винаги сме отворени към нови идеи, така че пиши ни за какво ти се чете!

Нашият кариерен консултант

Здравей, аз съм Мартина – кариерен консултант, сертифициран по системата GCDF и бакалавър по психология. Като консултантът на NEXTSTEP, съм тук, за да отговоря на въпросите ти и да ти помогна да направиш най-правилния избор за себе си точно в този момент.

Моята история

След като завърших 1. АЕГ в София, заминах да уча психология в Лондон, където прекарах 5 години. Нямах ясна концепция с какво точно искам да се занимавам, но знаех, че искам да работя с хора и да помагам.

Пробвах всевъзможни неща – работих в благотворителни организации, училища, детски градини. Срещнах много хора от целия свят – колеги, приятели и клиенти – и бях изумена каква голяма част от тях се чувстват не съвсем на място. По-младите не знаеха накъде да се насочат, а по-големите не бяха удовлетворени от работата си.

Постепенно започнах да съветвам все повече от хората около мен и да ги подкрепям да вземат правилното решение за кариерата си. Така, без да се усетя, започнах с кариерното консултиране. Скоро след това взех решението да се посветя изцяло на тази професия и да го направя там, където има най-много смисъл за мен – вкъщи!

imageonline-co-flipped

За да обсъдим как мога да ти помогна, свържи се с мен за безплатен първоначален разговор на 0879 850 373.

Ако не ти се говори по телефона, можеш да пишеш на info@nextstep.bg или Facebook страницата на NEXTSTEP.