Общи условия за ползване

Последна редакция: 07.07.2023 г.

Настоящите общи условия регламентират отношенията между Вас като клиенти и Фондация “Хестия” във връзка покупко-продажбата на стоките и услугите, предлагани на нашия уебсайт – nextstep.bg. Ако желаете да използвате нашия уебсайт, следва да приемате и разбирате настоящите общи условия.

За малолетни лица (под 14-годишна възраст) действията по приемане на Общите условия, регистрация и по заплащане на дължимите възнаграждения, се извършват вместо тях и от тяхно име от техните законни представители, а за непълнолетните (от 14 до 18 години) – със съгласието на законните им представители.

Ако имате каквито и да било въпроси или притеснения относно Общите условия, моля свържете се с нас на следния имейл адрес: office@hestiabg.com.

За нас

Правата върху целият уебсайт: www.nextstep.bg, както следва – съдържание, снимков материал, модели, приложения, имена, знаци и пр. са собственост на Фондация “Хестия”, ЕИК 176794468, със седалище гр. София, ул. Рачо Димчев 6, ет. 1, ап. 2, e-mail: office@hestiabg.com, телефон за връзка 0879 850 373 . Използването и/или копирането на информация може да се осъществи само след съгласие от наша страна.

Информацията за стоките и услугите, която е публикувана на нашия уебсайт, не представлява правно обвързваща оферта, а e по-скоро демонстративен онлайн каталог, съдържащ стоки и услуги, които предлагаме.

Ние, от Фондация “Хестия”, се стремим да направим нашия уебсайт www.nextstep.bg  все по-полезен за Вас. В тази връзка си запазваме правото да правим промени в дизайна, конструкцията и всички елементи на уебсайта без предупреждение и по всяко време, както и да променяме, изтриваме и добавяме нови стоки и услуги.

Заявяване на услуга (поръчка)

Поръчките за закупуване на услугите, предлагани от Фондация “Хестия“ чрез настоящия уебсайт, се осъществяват по следния начин:

  • изберете услуга (тест);
  • изберете желания начин на плащане;
  • въведете посочената информация;
  • получавате достъп до заявената услуга чрез автоматично прехвърляне към страницата на услугата или чрез получаване на линк за достъп до нея на посочен от Вас имейл адрес.

Част от информацията, предоставена от Вас, може да представлява лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година. Информация относно това как съхраняваме и обработваме личните данни можете да намерите в нашата Политика за личните данни.

Плащане

На този етап приемаме плащания единствено по банковата ни сметка:

Банка: ОББ АД
Фирма: Фондация „Хестия”
IBAN: BG04UBBS80021030303340
BIC: UBBSBGSF

За да можем по-лесно да проследим заплатените поръчки и такси за участие, моля в основанието за плащане да посочвате името на стоката или събитието, за което плащате.

Вие, като потребител на услугата, можете да откажете използването на услугата и да заявите възстановяване на заплатената сума. Ако използването на услугата не е започнало, заплатената сума ще бъде възстановено в 30-дневен срок след отказа на услугата. В случай че услугата вече е осъществена, дори и частично, заплатената сума не подлежи на връщане.

Фондация „Хестия“ не носи отговорност и не дължи връщане на получено възнаграждение, в случаите на измама при извършване на плащанията /ползване на чужд мобилен телефон, чужда карта и други/ от страна на потребител. При наличието на акт на компетентен орган, установяващ измамата или злоупотребата, Фондация „Хестия“ има право да не осъществи услугата, без да дължи обезщетение на същия.

Фондация „Хестия“ не поема отговорност при неполучено плащане на възнаграждението за услугата, ако възникналият проблем не е в настоящия уебсайт. Фондация „Хестия“ ще сътрудничи на потребителя за изясняване на проблема, но не е длъжна да го компенсира при проблем извън настоящия уебсайт.

Лични данни

Ние уважаваме Вашата конфиденциалност и стриктно следим личните данни, които ни предоставяте, да бъдат защитени. Моля запознайте се с нашата Политика за личните данни.

Фондация “Хестия” си запазва правото да прави промени по настоящите общи условия по всяко време.

За всички въпроси относно настоящите общи условия можете да се обръщате към нас на office@hestiabg.com.

Дата на влизане в сила: 31.08.2018
Последна промяна: 07.07.2023