Prospera 2.0 тестове за кандидат-студенти:

Искаш да разбереш всичко за себе си, така че да избереш най-добрата специалност за теб? Направи си пълния тест – той включва цялата информация, която ти трябва, за да направиш избор за следващата крачка.

Опознай професионалните си интереси, хобитата си и какво е важно за теб в работата. Прецени доколко уверен/а се чувстваш, като става въпрос за различни специалности и разбери повече за стила си на вземане на решения и отношението си към бъдещето. Този тест ще ти покаже също и кои са твоите силни страни в ученето, както и в живота като цяло.

Да, искам този тест!

Цена: 30 лв.

Това е тест за професионални интереси. Отговори на въпросите и ще разбереш в кои кариерни области ще се чувстваш най-добре.

Искам този тест!

Хоби или професия? Това понякога е най-важният въпрос. Ако вече си попълнил/а теста за професионални интереси, този въпросник ще ти покаже дали те съвпадат с твоето хоби.

Искам този тест!

Доходи, престиж, иновации – кое е най-важното за теб? Ще го постигнеш ли чрез специалността, която ще избереш да следваш? Провери тук.

Искам този тест!

Чувстваш ли се уверен/а в избора си? Този кратък въпросник ще ти покаже твоята увереност в това да следваш различни специалности.

Искам този тест!

Стратегии при учене, концентрация, умения за планиране, мотивация – оцени ги чрез този тест и ще разбереш кои са силните ти страни и върху какво трябва да се постараеш повече.

Искам този тест!

Решенията не са само правилни или грешни. Те могат да бъдат трудни или лесни. Информираност, колебливост, автономност, следване на стереотипи – оцени тези свои качества, за да подобриш начина, по който вземаш решения.

Искам този тест!

Дългосрочно планиране, оптимизъм, ангажираност и амбиции – оцени в каква степен притежаваш тези личностни черти, за да разбереш повече за себе си, както и за това, което те затруднява.

Искам този тест!

Стрес, промени, спешни решения, нови преживявания – начинът, по който реагираш на тези предизвикателства е част от твоята уникална личност. Можеш да разбереш какво те прави различен от другите тук.

Искам този тест!

Отговори на тези няколко въпроса за професиите, които са най-желани за теб, и какво очакваш от тях.

Да, искам този тест!