1,2,3…Future! тестове за ученици:

Пълният тест е комбинация от всички въпросници изброени по-долу. Той ще ти помогне да вземеш най-доброто решение за себе си.

Разбери кои са твоите професионални интереси, какво е важно за теб и кои сфери смяташ за престижни. Опознай собствените си стратегии за учене и силните си страни. Определи какви са вариантите пред теб и какво мислиш за тях. Ще получиш подробен доклад с анализ на резултатите ти.

Да, искам този тест!

Цена: 30 лв.

Този въпросник изследва твоите интереси. Тук ще разбереш какъв тип професия ще бъде най-подходяща за теб – реалистична, изследователска, артистична, социална, предприемаческа или конвенционална.

Да, искам този тест!

Понякога това, което е наистина важно за теб, може да определи дали ще избереш професия, която ти е интересна, но например не е достатъчно престижна, или пък такава с високи доходи, но без възможност да правиш нови неща. За всеки човек важните неща са различни – провери кои са твоите тук.

Да, искам този тест!

Всички искаме хората около нас да оценяват това, което правим. Ако вече си попълнил/а въпросника за интереси, можеш да разбереш дали те съвпадат с твоята идея за престиж.

Да, искам този тест!

Всеки човек си има собствена „система“, по която учи – води си бележки, визуализира, прави схеми. Или пък обратно – просто „сканира“ материала и разчита на това, което е запомнил. Разбери повече за своята мотивация и умение да учиш тук.

Да, искам този тест!

Искаш ли да разбереш кои са силните ти страни? Увереност и оптимизъм, умение да планираш дългосрочно, зрялост и емоционален самоконтрол – всички тези черти ги притежаваш и ти в определена степен. Ако искаш да разбереш в каква, натисни тук.

Да, искам този тест!

Отговори на тези няколко въпроса за професиите, които са най-желани за теб, и какво очакваш от тях.

Да, искам този тест!

Избери

Поне 1/3 от живота ти всеки ден ще прекарваш на работа – нека тя те прави щастлив/а.

Реши

Опитвай различни неща – така ще се опознаеш и ще си сигурен/на в това, което най-много ти харесва.

Действай

Не се отказвай. Следвай мечтите си. Повярвай, че можеш да реализираш всичките си идеи.