Избор на професияКариераНовини

Освежи кариерната си перспектива – това лято на специална цена

01/06/2022 By
Лятна промоция на кариерни консултации

 

Както вече знаеш, нашата мисия е да помогнем на възможно най-много деца, младежи и хора в трудоспособна възраст в България да открият и развият талантите и потенциала си, да се превърнат в по-успешни професионалисти и най-вече в по-щастливи хора. Изпълняваме ангажимента си, като им предоставяме професионално консултиране и достъп до валидирани инструменти за образователно, кариерно и личностно развитие. Същевременно, работим с бизнеса, неправителствения сектор и образователните институции, за да създадем повече и по-добри възможности за развитието на младите хора.

А това лято NEXTSTEP.bg ти предлага специално намаление в цените на кариерните консултации! Запиши си час при нашия кариерен консултант и грабни 15% отстъпка в цената. Промоцията е валидна само от 01.06 до 31.10.2022 г.

Срещата с кариерен консултант е подходяща за хора от всички възрасти и може да ти помогне във всеки един момент на промяна, свързана с твоята кариера. Ако:

  • Ти предстои да вземеш важно решение за своята кариера.
  • Искаш да откриеш коя професионална сфера е най-подходяща за теб.
  • Имаш нужда от промяна на посоката и не си сигурен как да подходиш.
  • Подготвяш кандидатура за нова работа и ти трябва помощ с документите.
  • Искаш да научиш повече за себе си и за това как можеш да си по-успешен.

Тогава не се колебай и заяви своята кариерна консултация.

Това лято първата консултация е на цена от 76 лв. (вместо 90 лв.), а всяка следваща на цена 59 лв. (вместо 70 лв.). Намалението не е приложимо за пакетните ни услуги.

Консултациите се провеждат от нашия кариерен консултант – Николета Митева. Николета е сертифициран кариерен консултант по програмата Global Career Development Facilitator (GCDF) и бакалавър по психология. Тя може да ти даде препоръка, свързана с твоето професионално развитие. Кариерният ѝ път е преминал през разнообразни професионални роли: от специалист подбор, мениджър проекти, специалист дигитален маркетинг, мениджър работодателска марка, фасилитатор фамилни и системни констелации и дори пилатес инструктор. Психологическият опит ѝ помага да съзре и отстрани скритите причини, които пречат за постигането на професионални и лични успехи.

Ако искаш да поемете в ръце кариерната посока на твоя живот, или пък да подкрепиш близък, можеш да го направиш като попълниш контактната форма на сайта ни. До няколко дни нашият кариерен консултант ще се свърже с теб на посочения телефон, за да обсъдите най-добрата формула за съвместна работа.