Новини

Запознай се с Николета

25/02/2022 By
Запознай се с Николета

Време е да те запознаем с новото попълнение в екипа на NEXTSTEP.

Николета е новият кариерен консултант, с който ще можеш да обсъдиш всеки професионален казус, който ти идва на ум.

Какво можем да ти кажем за нея? Най-важното за Николета е, че тя е от онзи тип любознателни хора, които не спират да търсят различни отговори на въпросите, които ѝ задават и които тя сама си задава.

Психологическият опит, който притежава, ѝ помага да съзре и отстрани скритите причини, които пречат за постигането на професионални и лични успехи. Николета вярва, че успехът не може да се измерва само с титлата, написана на визитката. Той трябва да се измерва и с вътрешното усещане за удовлетвореност, мир и баланс.

Кариерният ѝ път е преминал през разнообразни професионални роли: от специалист подбор, мениджър проекти, специалист дигитален маркетинг, мениджър работодателска марка, фасилитатор фамилни и системни констелации и дори пилатес инструктор. През 2018 г. преминава сертификационен курс за кариерен консултант по програмата Global Career Development Facilitator (GCDF). През 2019 г. става победител в категория „Дигитален PR и Influence Marketing“ в конкурса „Digital Stars”. В последните близо 12 години е част от различни неправителствени организации, помагайки им в техните социално ангажирани каузи.

Научи как може да ти помогне тук.

ЗАЯВИ КАРИЕРНА КОНСУЛТАЦИЯ