Новини

Безплатен уебинар на тема „Кариерна промяна – искам нова работа, или нова посока?“

23/08/2022 By
Безплатен Уебинар "Кариерна промяна - искам нова работа, или нова посока?"

Намираш ли се в момент от своя живот, в който сякаш усещаш, че професионалното ти развитие е на пауза, или пък на забавен кадър, в който усещаш тягостна монотонност и безразличие?
Вероятно се чудиш откъде да започнеш?
Вероятно не си сигурен дали ти трябва просто почивка, нова работна среда, да запишеш някой курс, или пък да смениш цялостната си кариерна посока?

Когато става въпрос за големи кариерни решения, макар че трябва да бъдеш смел и понякога просто „да скочиш в дълбокото“ с доверие в собствените си способности, е точно толкова важно да бъдеш разумен и реалистичен в изборите си. Има определени решения, чиито последици трудно биха могли да се неутрализират. Има определени решения, които колкото и примамливи да изглеждат в момента на афект, впоследствие, когато ги преосмислиш, започваш да съжаляваш, че си ги взел.

Истината е, че случването на качествена професионална промяна отнема време – понякога месеци, понякога дори година. През това време е напълно в реда на нормалното да се чувстваш изгубен, разочарован, обезверен, блокирал и немотивиран. За съжаление, този спектър от емоции ще засегне не само теб, а и хората, на които най-много държиш.

Ние силно вярваме, че това време може да бъде използвано конструктивно, търсейки коя посока на промяна е най-подходяща за теб в момента!

Затова организирахме уебинара „Кариерна промяна – искам нова работа, или нова посока?“. Той се проведе на 29 септември 2022 г. По време на него нашият кариерен консултант Николета разказа за:

 • Разликата между кариера и работа.
 • Какви са основните причини да искаш нова работа?
 • Какви са основните причини да искаш да се преориентираш кариерно?
 • Как да разбереш дали имаш нужда от просто нова работа, или е дошло време да потърсиш нова кариерна посока?
 • Какво да направиш първо, ако се чувстваш в застой?
 • Кои са най-често срещаните грешки при смяна на кариерната посока и как да ги избегнеш?

За кого е подходящ този уебинар:

 • За тези, които усещат, че не им е комфортно в „професионалната кожа“.
 • За тези, които трябва да се върнат обратно на пазара на труда след дълго майчинство или бащинство.
 • За тези, които нямат идея откъде да започнат.
 • За тези, които имат твърде много идеи накъде да тръгнат, но така или иначе стоят на едно място.
 • За всички любопитни умове, които искат да развиват ОСЪЗНАТО своята кариера.

Запис от уебинара можеш да гледаш като последваш линка от бутона по-долу:

Коя е Николета?

Най-важното за Николета е, че тя е от онзи тип любознателни хора, които не спират да търсят различни отговори на въпросите, които ѝ задават и които тя сама си задава. Психологическият опит, който притежава, ѝ помага да съзре и отстрани скритите причини, които пречат за постигането на професионални и лични успехи. Николета вярва, че успехът не може да се измерва само с титлата, написана на визитката. Той трябва да се измерва и с вътрешното усещане за удовлетвореност, мир и баланс. Кариерният ѝ път е преминал през разнообразни професионални роли: от специалист подбор, мениджър проекти, специалист дигитален маркетинг, мениджър работодателска марка, фасилитатор фамилни и системни констелации и дори пилатес инструктор. През 2018 г. преминава сертификационен курс за кариерен консултант по програмата Global Career Development Facilitator (GCDF). През 2019 г. става победител в категория „Дигитален PR и Influence Marketing“ в конкурса „Digital Stars”. В последните близо 12 години е част от различни неправителствени организации, помагайки им в техните социално ангажирани каузи.

Следете Facebook събитието за повече информация и новини.