НовиниУченици

Как да откриеш своите скрити таланти? – безплатна онлайн работилница за кандидат-гимназисти

27/10/2022 By
Как да откриеш своите скрити таланти? – безплатна онлайн работилница за кандидат-гимназисти

Да си ученик в 7-ми клас може да се окаже голямо предизвикателство. Избор на гимназия, подготовка за НВО… Затова не пропускай безплатния уебинар „Как да откриеш своите скрити таланти?“. Той ще се проведе на 4 ноември, а негов водещ ще бъде нашият кариерен консултант Николета Митева.

Ключови неща, които ще научиш по време на събитието:

  • Какво значи да бъдеш ориентиран кариерно в 7-ми клас?
  • Какво е талантът и има ли „по-добри“ или „по-лоши“ таланти?
  • Видове таланти и как могат да се проявят на тази възраст?
  • Как да откриеш и развиеш своите таланти?

Участието в работилницата е безплатно за всички регистрирани в курса на М@тура.бг за подготовка за НВО по БЕЛ. Той започва на 5 ноември (събота) от 9:30 до 13:00 часа.

Заниманията включват 29 урока в реално време, с обща продължителност от 130 часа. Курсът е изцяло онлайн, което позволява удобството да се гледа отвсякъде. Но включва и срещи за консултации с менторите – Калина Мичева-Пейчева, учител в СМГ „Паисий Хилендарски“, и Борис Илиев, докторант по история на славянските литератури в Софийския университет. Предвидени са и два пробни изпита, както и практически тренировки за успешно преминаване на изпита.

Освен до уроците за подготовка за НВО по БЕЛ, ще получиш и достъп и до дигиталното съдържание в модерната интерактивна образователна среда за обучение и самоподготовка iZZI. В нея има множество упражнения, мисловни карти, електронна христоматия с произведения, както и записи на всички проведени уроци.

Повече информация за M@тура.бг може да откриеш ТУК.

M@тура.бг е проект на издателство Клет България, водещо образователно издателство у нас. Издател на учебници Klett, Анубис, Булвест 2000 и учебни помагала PONS и Langenscheidt. Представител за България на Klett, Delta, Cambridge University Press, Difusión, Éditions Maison des Langues и Casa delle Lingue
Основна цел на издателството е да продължи да бъде партньор на преподаватели, ученици, студенти и на всички, които искат да се самоусъвършенстват и развиват по пътя на знанието.
ОБРАЗОВАНИЕТО Е НАША МИСИЯ!