Новини

С какво ще запомним 2023 година и какво сме ви подготвили за 2024?

08/01/2024 By
С какво ще запомним 2023 година и какво сме ви подготвили за 2024?

Тази година ще поставим нова традиция, в която ще ти разкажем за всичко от изминалата ни година. Също така ще насочим поглед и към това какво предстои през Новата.

Както всяка година и 2023 беше различна със своята уникалност. През нея успяхме да осъществим не едно и две креативни решения.

Най-общо казано, организирахме 3 напълно безплатни кариерни работилници. Това се равнява на близо 3 астрономически часа с ценни и практични съвети, препоръки, и проверени в практиката работещи техники, които нашият кариерен консултант Николета Митева представи на всички участници. А те от своя страна можеха да започнат да ги прилагат още на следващия ден.

Ако не си успял да се присъединиш на живо, тук ти оставяме линкове към записите от всяка една работилница: 

 

 

Освен самостоятелните ни инициативи, нашият кариерен консултант Николета, взе участие като лектор в събитие, организирано от Career Show. То беше посетено от близо 250 човека, с които споделихме насоки как да се представят по-успешно на интервю за работа, както и как да преговарят по-успешно за заплата. 

Заедно с Economy.bg успяхме да повдигнем важната тема за професионалното прегаряне. В статията Burnout: Просто умора… или професионално прегаряне? Николета успя да разкаже повече за стадиите на психологическия синдром и да даде няколко полезни стъпки за справяне.

Не на последно място по важност през 2023 подобрихме и формулата на нашия пакет Кръстопът за кандидат студенти. В него вече има включени 4 срещи с кариерен консултант и 2 кариерни теста –  за избор на специалност Prospera 2.0 и за кариерни интереси Career Profiler

А какво ни предстои през 2024?

Още в началото на новата година ще те очакваме на безплатна онлайн работилница за Успешни работни интервюта. Тя ще се състои на 25 януари (четвъртък) от 19:00 до 20:00 часа. Необходимо е само да се регистрираш тук:

Регистрация за Успешни работни интервюта

Оставаме на разположение, ако си изгубил професионалната си посока или имаш нужда от промяна, независимо на каква възраст си. Само ни потърси ТУК.

Със сигурност ни предстоят още нови лекции, работилници и инициативи, които ще ти представим през годината.

А ако не искаш да пропуснете нещо, следи актуалните новини от нас във Facebook и Instagram, както и в блога ни.