Избор на професияКариераНовиниСтаж и работа

Успешни работни интервюта – онлайн работилница

05/12/2023 By

Имаш ли вярването, че за дадена позиция HR-те винаги наемат най-квалифицирания и най-високо образования кандидат?

Не ни разбирай погрешно, вярно е, че трябва да кандидатстваш за релевантни на твоя опит позиции! НО… има една точно толкова важна съставка в кариерния успех, колкото са опита и уменията – способността да презентираш себе си в професионална светлина!

За съжаление обаче умението как да представяме успешно на интервю за работа често не го учим нито у дома, нито в училище, нито в университета… Крайният резултат е, че рано или късно попадаме в стресови ситуации, които лесно могат да бъдат избегнати с няколко основни принципа.

Чудиш ли се вече: какво конкретно „трябва да кажеш“, за да “продадеш” идеята, че си най-правилния кандидат за тази работна възможност?

Започнахме Новата 2024-та година с безплатен уебинар, на който търсим отговора на този въпрос.
В рамките на това събитие нашият кариерен консултант, Николета Митева, показа лесни за прилагане техники по време на интервю за работа, даде списък с въпроси, които е добре да зададеш на интервюиращите, както и представи варианти за водене напреговори относно заплатата.

Ако не си успял да се включиш в него, пропуснал си важни моменти или просто искаш да се върнеш към определени точки отново, може да изгледаш записа тук: