Новини

Тази Коледа направи различен подарък – ваучер за кариерно консултиране

21/11/2022 By
Тази Коледа направи различен подарък

И тази Коледа може да направиш по-различен подарък за себе си или за някого, когото обичаш. Вземи подаръчен ваучер от NEXTSTEP за кариерно ориентиране. Ваучерите са страхотен подарък за ученици и кандидат-студенти, които все още не са напълно сигурни в избора си на средно или висше образование, за наскоро завършили университет и чудещи се каква да е следващата кариерна стъпка за тях, както и за хора с трудов опит, които се колебаят дали е настъпило време за кариерно преориентиране.

Нашата мисия е да помогнем на децата и младежите в България да открият и развият талантите и потенциала си и да се превърнат в успешни професионалисти и щастливи хора. Изпълняваме ангажимента си, като им предоставяме професионално консултиране и достъп до валидирани инструменти за образователно и кариерно ориентиране. Същевременно работим с бизнеса, неправителствения сектор и образователните институции, за да създадем повече и по-добри възможности за развитието на младите хора.

Ако искаш да зарадваш някого с ваучер за подарък от NEXTSTEP, можеш да го направиш като избереш между кариерен тест, кариерна консултация или пакет „Кръстопът“, който включва в себе си три консултации и тест.


🎁 ВАУЧЕР КАРИЕРЕН ТЕСТ

Пълен личностен профил за избор на гимназия или университет

Цена: 30 лв.

Личностните тестове на NEXTSTEP са психологически инструменти, стандартизирани и адаптирани за България. Това означава, че резултатите са директно сравними с връстниците на попълващия. Тестовете се попълват изцяло онлайн от всяко устройство, свързано с интернет, в приложението за самооценка https://app.nextstep.bg. Учениците получават подробен доклад с графики и анализ на всички фактори, от които зависят техните образователните избори, включително професионални интереси, ценности, увереност, мотивация и умения за учене, вземане на решения, силни страни, отношение към бъдещето и вярвания относно професиите.

Кариерен тест за 5-7 клас
Кариерен тест за 9-12 клас

🎁 ВАУЧЕР КАРИЕРНА КОНСУЛТАЦИЯ

Виртуален разговор с кариерния консултант на NEXTSTEP.bg

Цена: 90 лв.

Консултациите се провеждат на живо или онлайн през Google Meet, Zoom, Skype или друго приложение, според предпочитанията на клиента. Темата и целта на консултацията е изцяло съобразена с нуждите на ученика или възрастния. Процесът на консултиране започва с безплатен първоначален разговор, в който консултантът интервюира клиента с опознавателна цел. Така заедно формулират заявката за кариерното консултиране в края на опознавателното интервю. Първата среща е с продължителност 90 минути, а всяка следваща е 60 минути. Освен въпроси и отговори от двете страни, консултациите включват практически упражнения, а понякога и задачи за самостоятелна работа.

Допълнителна информация:

🎁 ВАУЧЕР ПАКЕТ “КРЪСТОПЪТ”

Кариерен тест и 3 онлайн кариерни консултации

Цена: 200 лв.

Предлагаме и по-изгодно пакетно предложение за ученици и кандидат-студенти . То включва три срещи с кариерния консултант на NEXTSTEP и кариерен тест – пълен профил за избор на гимназия или специалност в университета. Цената на пакета е почти колкото таксата за две консултации. С други думи, при закупуване на пакет “Кръстопът”, ученикът получава кариерния тест безплатно. По време на срещите, които са с продължителност 60 минути, консултантът интерпретира резултатите от кариерния тест и заедно с ученика планира следващите стъпки.


Как да поръчам подаръчен ваучер?

За да поръчаш ваучер за подарък от NEXTSTEP.bg, е необходимо да попълниш формуляра по-долу. Плащането се извършва по банков път на сметката, която ще ти изпратим в отговор на твоето запитване. Ще получиш ваучера по имейл в рамките на 24 часа от момента, в който плащането е отразено в банковата ни сметка или при представяне на платежно нареждане.

Ваучерите са валидни за период от 3 месеца и съдържат инструкции за попълване на тестовете и/или уговаряне на кариерните консултации. Ако имаш някакви въпроси, можеш да се свържеш с нас чрез имейл на info@nextstep.bg или като оставиш съобщение на Facebook страницата ни.


Разгледайте различните дизайни на ваучерите: