Избор на професияКариераЛичностно развитиеНовиниСтаж и работа

Успешно интервю за работа – мисия възможна! – безплатна онлайн лекция, организирана от Career Show 2023

18/10/2023 By
Успешно интервю за работа - мисия възможна! – безплатна онлайн лекция, организирана от Career Show 2023

Способността да презентираме себе си е една от основните съставки за кариерен успех. Умението да бъдем участници в интервю за работа не го учим никъде и в крайна сметка често се оказваме в стресови ситуации. Но какво конкретно трябва да кажеш, за да “продадеш” идеята, че си най-правилният кандидат за тази работна възможност?

На 5 и 6 октомври 2023 г. нашият кариерен консултант Николета Митева взе участие в Career Show като представи онлайн лекцията „Успешно интервю за работа – мисия възможна!.

Ако се намираш в етап на търсене на нова работа и ти предстоят интервюта, ти препоръчваме да изгледаш целия запис на лекцията. Тя е с продължителност 30 минути и в нея Николета споделя стъпките при предварителното проучване и подготовка за големия ден. От лекцията ще научиш лесни за прилагане техники по време на срещата, ще получиш списък с въпроси, които е добре да зададеш на интервюиращите, както и ще ти разкаже как да преговаряш за заплата.

За да видиш цялото видео, е необходимо да направиш своята безплатна регистрация в платформата на Career Show. Отнема по-малко то 2 минути, а в замяна ще откриеш десетки полезни видеа с различни лектори, участвали в предходните издания на кариерния форум.