Избор на професияКариераНовиниСтаж и работа

Как да търсим работа по-успешно? – онлайн работилница

08/11/2023 By
Онлайн работилница – „Как да търсим работа по-успешно?“

Процесът на търсене на работа винаги е свързан с вълнения, поне едно предизвикателство, а често и с доста нерви и усещане за несигурност.

Истината е, че в кариерния път на всеки човек рано или късно идва момент, в който се оказва в ситуация на търсене на нова работна възможност. Може да търсиш, докато учиш или пък след завършване на образованието си, по време на период на безработица или за да напреднеш в кариерата си с нова по-висока позиция. Има много причини да търсиш нова работа, но независимо какви са твоите, подходът и процесът на търсене на работа често са доста подобни.

Като крайната цел почти винаги е ясна: ДА НАМЕРЯ НОВА РАБОТА, която отговаря на настоящите ми нуждите.

Има много начини за търсене на нова работна възможност. Да, много са и не се изчерпват само с Jobs.bg. 😉 Едно е сигурно обаче, в този процес на опознаване и ухажване, трябва да направиш всичко възможно да се отличиш по положителен начин от останалите кандидати за желаната позиция!

И така, стана ли ти интересно вече?

Ако отговорът е „ДА“, то те каним да изгледаш записа от работилницата за по-успешно търсене на работа.

Събитието се проведе онлайн на 28 ноември 2023г. В рамките на един час нашият кариерен консултант, Николета Митева, сподели много полезни и практични съвети как да ускориш процеса по търсене на нова работа, как да намалиш стреса и как да се отличиш от останалите кандидати.

Виж записа тук: