Новини

Направи теста ни за кариерни интереси и вземи безплатно доклад с индивидуалните ти резултати

25/03/2020 By

Извънредната ситуация е повод да разчистим графика си за неща, които обикновено оставяме „да почакат“ заради други, неотложни задачи. Освен че може да използваш дните, прекарани вкъщи, за да поразтребиш вкъщи и да разчистиш десктопа си от излишните файлове (знаем, че имаш такива!), помисли дали това не е твоят шанс да начертаеш първите стъпки от кариерното си развитие. Знаем, че идеята звучи доста амбициозна, но ние сме тук, за да ти помогнем.

До 20 април ти даваме възможност да попълниш въпросника за интереси, включен в тестовете Future и Prospera, и да получиш напълно БЕЗПЛАТНО доклад с индивидуалните ти резултати.

ПОПЪЛНИ ВЪПРОСНИКА

Ако си на възраст между 12 и 15 години, попълни въпросника на теста Future – той ще ти помогне да избереш гимназия. Ако ти предстои да кандидатстваш за университет, твоят тест е Prospera.

Защо да го направиш ли?

  •  Защото тестът ще ти помогне в допълнение към дома и десктопа си, да разчистиш и ума си и да стигнеш до по-ясна идея какво искаш да правиш с бъдещето си.
  • Защото попълването се случва изцяло онлайн и изобщо не боли! Ше получиш резултатите веднага след като попълниш теста, така че дори не е нужно да ставаш от дивана/стола си.
  • Защото цялото нещо ще ти отнеме не повече от 10 минути. Ако решиш да включиш и кафе пауза – максимум 15.
  • Защото ти даваме тази възможност СЕГА и много добре знаеш, че ако го оставиш за после, най-вероятно ще останеш без безплатен тест.

Какво ще ти „кажат“ резултатите?

Резултатите от въпросника ще ти подскажат кои професии се доближават най-много до твоите желания и интереси. На база на отговорите ти ще те насочим към конкретни сфери, които имат потенциала да ти предложат всичко онова, което е важно за теб, за да следваш с лекота и усмивка кариерния си път.

Е, да, резултатите няма да решат притесненията и колебанията ти с вълшебна пръчка, но ще ти помогнат да начертаеш следващите стъпки в образованието си и да намериш работа, която да вършиш с удоволствие и ентусиазъм. А какво по-ценно от това, когато искаш освен успешен професионалист, да бъдеш и щастлив човек?

В случай че още се чудиш какво „животно“ са кариерните тестове и имат ли те почва у нас, прочети повече по темата тук.

ПОПЪЛНИ ВЪПРОСНИКА